مواضيع فتكات المميزة

المواضيع المميزة التي تكتبها العضوات و تختارها الادارة لتميزها كل اسبوع

اقتراحات لتطوير الموقع

أفكار العضوات لتطوير موقع فتكات

قسم المواضيع المكررة

قسم خاص بالمواضيع التي تضاف و تكون هناك موضوعات مشابهة سابقة لها

مسابقات فتكات

مسابقات شيقه فى جميع المجالات

دورات فتكات

دورات متجدده فى جميع التخصصات

ثقافة و معلومات

قسم الثقافة و المعلومات العامة و المتخصصة

تعليم و مدارس

قسم معلومات عن المدارس وتجارب العضوات معها

السياحة و السفر

قسم خاص بالسياحة والسفر ومعلومات عن الدول و الاماكن السياحية

تعليم اللغات

منتدى خاص بتعليم اللغات الاجنبية

Foreign Fatakat

Fatakat topics in other languages

الكمبيوتر و الانترنت

حلول للمشاكل التي تواجهنا في الكمبيوتر و الانترنت و معلومات مفيدة عنهما

موبايلات

كل ما يتعلق بالموبايل من اخبار و برامج و موديلات

اخبار

جديد الاخبار و الاخبار العاجلة في مصر و العالم

صور

صور في كل المجالات (دون ان يكون فيها ما يغضب الله)

فيديو

منوعات فيديو و افلام (دون ان يكون فيها ما يغضب الله)

تسجيلات صوتية

صوتيات منوعة (دون ان يكون فيها ما يغضب الله)

نكت و طرائف

جديد النكت و الطرائف

منوعات

جديد الترفيه من الاخبار و المنوعات والصور من كل مكان

العاب و مسابقات

العاب و مسابقات ترفيهية

مستعمل (سكند هاند)

سوق المستعمل بين عضوات فتكات

عروض فتكات

عروض وخصومات فتكات

مقارنات و تقييمات

مقارنات بين السلع والماركات المختلفة وتقييمات لها بواسطة العضوات

الاستثمار و اخبار الاقتصاد

تبادل خبرات العضوات في الاستثمار و الادخار و متاقشة تأثير الاخبار الاقتصادية عليهن

زهرات فتكات

عمرك اقل من 18 سنة؟ تعالي و دردشي مع صاحباتك في عالم زهرات فتكات!

إيمانيات الزهرات

نتعلم سويا ديننا واخلاقنا ونطور سلوكياتنا

اناشيد و اغاني اطفال

شاركي صاحباتك في الاناشيد والاغاني اللي بتحبيها

شات زهرات فتكات

شات للزهرات فقط، ممنوع دخول الكبار :)

صحة المرأة

مواضيع و مناقشات تهمك لصحتك حيث تهتم بتخصص النساء و الولادة

صحة العائلة

مجال الطب بصفة عامة لإفادة عائلتك وقاها الله و إياك كل شر

العيادة النفسية و التنمية البشرية

تعلمي كيف تنمين نفسك و مهاراتك و تتخلصين من المخاوف و العقد لحياة افضل!

الاعشاب و الطب البديل

فوائد الاعشاب و الثمار و كيفية التداوي بها و الطرق التقليدية للطب البديل

المنتدى الإسلامي

المواضيع الدينية و الفتاوى و الاستشارات

القرآن الكريم

انشطة حفظ القرآن الكريم و التفسير و التجويد

السنة النبوية

الاحاديث الشريفة و بيان الاحاديث الصحيحة و الاحاديث الموضوعة

الفقه والعقيدة الاسلامية

يتناول الشروح العلمية للعقيدة والمسائل الفقهية والاحكام الشرعية المختلفة

صوتيات ومرئيات اسلامية

دروس ومحاضرات ومواد اسلامية

معهد اعداد داعيات فتكات

دروس ومحاضرات وواجبات منهج اعداد الداعيات

تفسير الاحلام

تفسير الاحلام بواسطة العضوات ذوات الخبرة في الاحلام

الترحيب و الاجتماعيات

الترحيب بالمشتركات الجدد و التهاني بالمناسبات المختلفة و التعارف

دردشة و مواضيع عامة

المواضيع العامة و الحوارات التي لا تندرج تحت المنتديات المتخصصه

فضفضة و تجارب

طلبات المشورة و ابداء الرأي في المشكلات و تجارب العضوات مع الحياة

فتوكات الدول العربية

ملتقى بنات وسيدات الدول العربية في فتكات

المغتربات

قسم خاص بالمغتربات لتبادل الأخبار و الخبرات والفضفضة

شات فتكات

ابدئي محادثة جديدة او شاركي في محادثة موجودة من قبل

اختر رقم الصفحة 1 2 3 4 5 6 7 8 9 35 الأخيرة >>
فتكات ست الكل
اواني الطهي للعنايه بالصحه والجمال عندك كلسترول ضغط مرتفع تخافين من تفاعل الاواني

١٠‏/٢‏/٢٠١٦
مستلزمات وديكور المنزل

هل تستطيع وضع اصابعك فى ماء مغلى لمده دقيقه؟؟

تقدرى تضع اصابعك فى الماء المغلى لمده دقيقه؟

جربتى تاكلى تفل الشاى وترمى المياه؟؟


كلام غريب ولكن الاغرب ان هذا هو ما يحدث فى طرق الطهى فى حياتنا يوميا

مثال
فكره الشاى نحن نشرب منقوع الشاى لكى نستفيد من خلاصه الشاى بما فيه من قيم غذائيه وايضا النعناع والينسون والكركديه وغيرهم نحن نشرب منقوعهم ونرمى التفل
اما مايحدث فى الطهى بالطرق العاديه غير ذلك عند سلق الخضروات بماء مغلى يصل الى درجه 100 درجه مئويه تخرج القيم الغذائيه بالكامل الى ماء السلق وتبقى انسجه الخضروات متهالكه بلا اى قيمه غذائيه لذلك كلنا نعانى من الانيميا وعدم التركيز بالرغم اننا نأكل الخضار يوميا لذلك وبعكس الشاى نحن ناكل التفل اما ماء السلق نقوم بالقائه ليصبح المستفيد الوحيد من ماء السلق هو الحوض وللاسف الشديد ان ماء السلق تحتوى على جميع العناصر الغذائيه من فيتامينات واملاح ومعادن وغيرها وخاصه(( الكرنب _ القرنبيط _ البروكلى )) يحتوا على مضادات اكسده هائله لمقاومه الامراض ومنها السرطان

لذلك سبتر انتجت منتج صحى ذو براءه اختراع للسلق والطهى بالماء المخزون داخل الانسجه
قال الله تعالى ((وجعلنا من الماء كل شىء حى))
لذلك مع سبتر نحن نستفيد بالقيمه الغذائيه ونستمتع بالطعم الطبيعى والنكهه الطبيعيه واللون الطبيعى
للطعام
http://www.youtube.com/watch?v=d5tPaLsupZw

تعالى شوفى التوفير مع سبتر
_ توفير فى الطاقه بنسبه 70% فى الغاز والكهرباء

_ توفير فى الزيوت والدهون من 80 الى 100%


_ توفير المال نظرا لعدم حاجتك المستقبليه لشراء اوانى اخرى

_ ضمان مدى الحياه اى انها تتوارثها الاجيال

_توفير فى الوقت (( اقل مده للطهى))

_سهوله العمل فى المطبخ سواء الطهى او التنظيف

_الطعام له مذاق طبيعى ولا يفقد وزنه او شكله






الطهي بدون دهون وبدون ماء لضمان افضل قيمه غذائيه وعدم تفاعل الاواني مع الطعام

اذا كنتي حريصه علي صحتك وصحه اسرتك بادري بالاتصال بنا 01010880993












هل تعلمي ان مع التغذيه السليمه يمكنك:





الوقايه من امراض القلب بتحسين الصحه بنسبه 30%


خفض مخاطر هشاشه العظام بنسبه 20%



الوقايه من امراض الضغط والكلوسيترول والسكر

مع zepter





1 توفير الجهد والطاقه والوقت





2 تحافظي علي الاملاح والمعادن والفيتامينات الطبيعيع في اللحوم والخضروات والفاكهه



3 الطهي بدون زيوت ولا دهون وقليل من الماء


ان الصحة تاج على رءؤس الأصحاء لا يقدر قيمته سوى المرضى ، ان فقد الصحة و اضطرارنا للذهاب للطبيب و ما يتكبده ذلك من مشقة و اهدار للمال يجعلنا نفكر مليون مرة لشراء هذه الأوانى الصحية لأن الصحة أغلى ما فى الوجود و هى أهم من باقى رفاهيات الحياة و التى اذا توافرت جميعها لدينا بدون الصحة فلن يتم الاستمتاع بها و لذلك يجب عدم النظر الى القيمة الشرائية لأوانى ( سبتر ) و لكن يجب علينا النظر الى المنفعة التى تعود علينا و على أسرنا بأضعاف ما تكبدناه من مال.
فانه بواسطة أوانى ( سبتر ) يمكن توفير الكثير لأن الطهى يتم بلا ماء بلا زيت بلا جهد. و كذلك يتم التوفير فى الطعام من الاهدار لأنه لا يتم بها حرق الطعام أبدا طالما أنه يتم الطبخ على حرارة منخفضة مهما كان الوقت الذى ننسى فيه الطعام لأن دائرة البخار لا تنتهى و كذلك سهولة تنظيفها و امكانية الطبخ لأكثر من نوع فى نفس الوقت لأنها لاتتفاعل مع الطعام و كذلك احتفاظها لحرارة الطعام لفترة طويلة جدا و أهم هذه الأشياء هو الاحتفاظ بالقيمة الغذائية للطعام و الاحتفاظ بصحتنا و هى أهم كنوز الحياة

اواني سبتر مصنوعه من:




مصنوعة من معدن الكروم نيكل 10/18، وهو معدن مضاد للصدأ ويكثر استخدامه في المنتجات الطبية لكونه معدن آمن غير قابل لتجمع الجراثيم أو التلوث أو الصدأ. لذلك، تحتفظ الأواني بخواصها وتتميز بالمرونة في الاستعمال والمظهر البراق لسنوات عديدة

غير عاشقة للروائح،
مما يوفر إمكانية طهي اللحم بجانب البصل والتفاح والخضروات معاً بنفس الآنية وبدون أختلاط نكهة أو رائحة أي صنف من أصناف الطعام. ويساعد على عدم أختلاط الروائح أو النكهة كون الأواني لا تحتاج إلى ماء لطهي الطعام، كما هو الحال في الأواني التقليدية، لأنه يتم طهي الطعام عن طريق استعمال السوائل الداخلية لكل صنف من أصناف الطعام على حدة

كثافة عالية للمعدن،
مما يجعل أواني الطهي مقاومة لنمو البكتيريا بنسبة تصل إلى 400 مرة أقل من الأواني التقليدية، وهذا يؤدي بالطبع إلى الحفاظ على المواد الغذائية طازجة وفي حالة ممتازة لفترة أطول بكثير من الأطعمة التي يتم تحضيرها وتخزينها في أواني الطهي التقليدية





انيه الضغط الصحيه الامنه

التحمير بدون دهون

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=mZEcll97vMQ&NR=1


رد 11119 0
358

yoka mody1888
ملكة فتكات

٢٥‏/٧‏/٢٠١٢ ٣:٢٠ م
بالتوفيق
تسلمى يا سكره





الامورة مونة
فتكات رائعة

٢٥‏/٧‏/٢٠١٢ ٣:٢٠ م
هيا دى اسعارها ايه ماشاء الله جميله

لجين " لوجى "
سوبر فتكات

٢٥‏/٧‏/٢٠١٢ ٣:٢٠ م
جميل بكام يا قمر

أم أحمد رمزي
فتكات ست الكل

٢٥‏/٧‏/٢٠١٢ ٣:٢٢ م
http://www.youtube.com/watch?v=xBKDViPTYbg&feature=relmfu

أم أحمد رمزي
فتكات ست الكل

٢٥‏/٧‏/٢٠١٢ ٣:٢٩ م
http://www.youtube.com/watch?v=xBKDViPTYbg&feature=relmfu

أم أحمد رمزي
فتكات ست الكل

٢٥‏/٧‏/٢٠١٢ ٣:٣٥ م
http://www.youtube.com/watch?v=W1j5JqXdzuo

أم أحمد رمزي
فتكات ست الكل

٢٥‏/٧‏/٢٠١٢ ٣:٤١ م
الطهي علي البخار بواسطه انيه الضغط
http://www.youtube.com/watch?v=sSidEIUwqbU&feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=nxuYDd3HWJg&NR=1


http://www.youtube.com/watch?v=I3LBVia_IGQ

أم أحمد رمزي
فتكات ست الكل

٢٥‏/٧‏/٢٠١٢ ٣:٥٤ م
http://www.youtube.com/watch?v=d5tPaLsupZw&feature=player_embedded

أم أحمد رمزي
فتكات ست الكل

٢٥‏/٧‏/٢٠١٢ ٥:٠٢ م
مش هنخلى النار تاكل اكلنا واوانى سبتر هتوفر لينا كلنا









كلنا بنشرب شاى او كركديه فى الصيف صح



لا احنا مش بنشرب شاى احنا بنشرب المنقوع




نفس الفكرة احنا لما بنسلق الخضار و ورق العنب المية بتاعتهم بتروح فين
مش بنستفيد بيها



المياه اللى كلها املاح وفيتامينات

اللى بعض دكاترة الريجيم بينصحوا بشرب مياه الكرنب للتخسيس وفوائدها
بتروح فى الحوض يستفيد بيها

طيب وبالنسبة للنار
كام حد عنده البطة السوداءء؟؟
؟؟؟














دى طاسة القلى

من كثر الدهون المتركمة بقيت سوداء
احنا مش بنقلى ونستنى الزيت يقدح
ويغلى وبعدين نقلى فيه





وسبتر يعنى عملت اية ؟؟؟؟
ZEPTER او سبتر شركة سويسرية عالمية الأصل متواجدة فى 57 دولة حول العالم ولها 7 مصانع ولها مايقرب من 65 مليون عميل راضى عن المنتج ويتم استخدامه منذ 15 عام فى اكثر من دوله وفى مصر منذ 3 سنين





الشركه حاصله على جائزه المعالجة الوقائئة للكولييسترول .

حرصت على تصميم منتج آمن وصحى ذو براءة إختراع ( فكرة سويسرية بتكنولوجيا إيطالية ) للإحتفاظ بالقيمة الغذائية للطهى بدون ماء)
براءه الاختراع فى لقاعدة

التحمير



و الشواء بدون دهون
وفى اقل من دقيقيتن



والقلى على البارد بدون هدرجة الزيت
علشان النار بتاكل اكلنا وبتسبب لينا امراض مسرطنه عند ارتفاع درجة حرارة على البارد


zepterحرصت على إستخدام معدن طبى وصحى وهو الكروم نيكل 18/10


وهو المعدن الذى يستخدمة الأطباء فى أدوات الجراحة و الشرائح والمساميرالخاصه بالكسور و تقويم الاسنان.



لايتفاعل مع الطعام صحى وآمن

لا يتأكسد ولا يؤكسد ,لا يتفاعل مع الأحماض ولا القلويات , أحادى الرائحة ( أى لا ينقل نكهات الطعام )
عالى الكثافة عالى الحرارة النوعية
والنمو البكتيرى علية أقل من 400 مرة من اى معدن أخرى.

من الاخر عمرنا سمعنا عن حد بعد معمل شريحه فى ر جله بعد 10 سنين الدكتور طلب
*

نتجنب الآتى ( بالطهى بالطرق العادية و الآنية التقليدية )


الحرارة العالية نوصل الطعام إلى أكثر من 100 درجة مئوية وهى درجة الغليان التى تفقد الأكل كل العناصر الغذائية.

حرق الزيت و الدهون تصل درجة غليان الزيت الى 300 درجة مئوية وهى بالتالى تتحول إلى مواد مسرطنة( اكريلاميد)


أم أحمد رمزي
فتكات ست الكل

٢٥‏/٧‏/٢٠١٢ ٥:٠٣ م
ويسرية الصحية هتوفر لينا كلنا

وأيضا مع حرق الدهون تتكون كرات لزجة
هذه الكرات تلتصق بالطعام (المادة السوداء التى تتصلق بالانية البطه السوداء )التى تدخل إجسامنا وصفة الإلتصاق التى تتصف بها تلتصق بالشرايين و تسبب الجلطات


, أيضا عند وصول درجة الغليان يتحول الزيت من مادة غير مشبعة إلى مادة مشبعه ( مدمرة للصحة) تسبب إرتفاع نسبة الكوليسترول والدهون فى الدم
.

-التفاعل بين الطعام والآنية التى يُطهى فيها الطعام

سواءالألومنيوم




هاتى حله الالومنيوم واغسيلها وبعد متغسيلها نشفيها بمنديل ورق وشوفى شكل المنديل بقى ازاى !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تلاقى اصبح لونه رمادى عارفين ايه دى........ براده الالومنيوم بتاثر على منطقه الذاكره وبتسبب الزهايمر وتقلل امتصاص العظام للكاليسوم



محدش يقولى باستخدم تيفال ارجوكممممممممممممم




التيفال بمادة التليفون المستخرج قبل القارالمستخدم فى الشوارع ينتُج التيفلون مسرطن
الاستلنيس استايل
هاقوللك تجربه هاتى طاسه فاضيع على النار وشوفى ايه اللى هيحصل ......................
طيب والبايركس :
عارفه مكوناته ايه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟


رمل +رصاص مش هاقول اكثر من كده
طيب من الاخر ايه اللى عملته الشركه وايه الجديد

الجديد جاى اه




----حالا بصوا ياجماعه الامكانيات الاتى
*الطهى بدون ماءطيب من غير ماء ليييييييييييييييييييييييه هى المياه كمان فيها مشكله


كلنا بنشرب شاى قهوه كركديه صح
لا احنا بنشرب منقوع كل العناصر فى المياه الساخنه هو ده بالضبط المياه عملت على استخلاص العناصر الغذايئه الهامه فى الطعام الخضار فى سبتر لانقوم بسلقها وانما تطبخ فى الانيه بدون ماء

*التحمير بدون زيت او سمن وبدون حاجة إلى موقد نتيجة الإختزان الحرارى للقاعدة.*الشواء بدون زيت او سمن*القلى على البارد(الزيت يبقى دافىء لا يقدح أبدا) , القلى عدد مرات فى نفس الزيت لانة لم يتأكسد ويمكن أكثر من نوع فى نفس الوقت مثلا( قلى السمك مع البانيه مع البطاطس
القطايف)
هيصه بقى

ياجماعه المعدن مش بيشم الرائحههههههههههههههههه

.لا تترسب المادة اللزجة على الأناء المستخدام للقلى من الداخل أو الخارج أبدا طول العمر ( المادة السوداء المسرطنة).
طهى متعدد الطبقات على نفس عين الموقد وفى نفس الوقت



.طهى جميع الفطائر والمعجنات والبيتزا والطواجن بدون حاجة للفرن وبنقطة زيت واحدة



.وممكن من غير حاصلة على شهادة علاجية ووقائية من الكوليسترول .
* لا تخلتط نكهات الطعام المختلفة أبداً أنثاء الطهى بعضها البعض .نظام صحى علاجى لإحتفاظ الطعام بالفيتامنيات والأملاح والمعادن ولعلاج ضغظ الدم المرتفع وإرتفاع نسبة الدهون فى الدم
و أمراض الجسم المختلفة مثل الأنميا وحماية الجسم من السموم والدهون المشبعة
و بودرة المعادن الثقيلة التى تبثها الأوانى التقليدية التى نستخدمها يومياً وأيضاً الطهى بالطرق الخاطئة


للتعرف على المزيد من المميزات ندعوكم للحضور فى مقر الشركة بالمهندسين حيث تُقام عروض مجانية للضيوف لرؤية المنتجات والتجربة العملية لطرق الطهى الصحية وتذوق الأكل الصحى مع الاحتفاظ بشكلة ولونة ووزنة وطعمة الطبيبعى و بالقيمة الغذائية المحتفظ بها. .............

الحكم على المنتج من خلال النت مش هو الاساس
من المنتج والباقى 99 %من خلال زيارتك لنا للشركة واستخدام حواسك الخامسه
الروئيه المنتجات الفعلية
التذوق
تذوق الطعام وهو محتفظ بنكهتة الطبيعية وحجمة ولونة الطبيعى شم الرائحه الذكيه
لمس الطعام
والزيوت الغير محترقه
عرض خاص بالصور للمكونات والاجزاء

1- القاعدة

و من خصائصه أنه تمتص الحرارة بسرعة و يفقدها ببطء ، ان القاعدة المخزنة للحرارة ذات سماكة 10 مم و تم دمجها مع الأنية تحت ضغط 1200 طن – عملية ضغط هيدروليكى يؤدى الى الدمج – و تم وضع ختم ( سبتر ) الذى يؤكد أصل الأنية أى أن لها براءة اختراع .

علشان كده الطعام مش بياخد وقت فى الطهى نه بيحتفظ بالحراره فى القاعدة
- الغطاء





و هو يوجد على الغطاء و هو مزود بثلاثة ألوان و هو يشير الى درجة الحرارة المثالية أثناء الطهى أى بمجرد النظر الى المؤشر أتأكد أن درجة الحرارة مناسبة للطهى و لا حاجة الى فتح الأنية أى أنه يتم التحكم المستمر بدرجة الحرارة داخل الأنية .

اللون الأصفر يشير الى درجة العا دى او البارد
اللون الأخضر يشير الى درجة الطبخ المثلى
اللون الأحمر يشير الى ارتفاع درجة الحرارة يبدا الغطاء انه بالانزلاق للتبيه بالخطر
واصدار صوت ..... 'طقطقة

- الجدار



السمك 1مم


ويتم طهى انواع مختلفه مثل البصل والتفاح وسلق البيض معا بدون ماء وبدون ان يلتق رائحه لان المعدن لايشم الرائحة








من خصائصه أيضا أن الحواف اتساعد علىان لبخار يسير فى حركه دئراية
اى ان نقطه ماء فقط او ندى الخضار هو الذى يقوم بالطهى لذا لانحتاج ماء

تمنع انسكاب الطعام بمعنى أنه بعد اتمام عملية الطبخ اذا تم تحريك الأنية بطريق الخطأ لا ينسكب الطعام

تم التصميم على آلا يظهر الطعام خارج الأنية أثناء عملية الطبخ و الذى يتم مع باقى أدوات الطهى المختلفة .



السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
موضوع انهارده ممكن يكون جديد شويه



كلنا بناكل بس كام حد فينا بيتغذى؟؟؟؟؟؟
.
كلنا بنحب الاكل صحيح بالسمنه والزيت والملح وطعمه بيبقى

تحفه لكن بعد فترة ................ايه اللى بيحصل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ريجم

كوليسترول الضغط
وفى ناس بقى عندها هشاشه عظام وتعانى من سقوط الشعر لنقص الفيتامينات امراض لاداعى لذكرها طب ليه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لان النار بتاكل اكلنا
ايوه يعنى
اية برده


كام فيكوا حد سمع عن الطبخ على طريقة سبتر
بمعنى




• نظام غذائى سليم يسمح بطهى الطعام مع الإحتفاظ بأكبر قدر من الفيتامنيات و الأملاح والمعادن وأقل
زيوت اقللللللللللللللللللللللل

ايوه يعنى ايه الجديد ومين سبتر دىىىىى ؟؟




عرض المزيد
اختر رقم الصفحة 1 2 3 4 5 6 7 8 9 35 الأخيرة >>
موضوعات مميزة

اهلا بيكى مع غارنيية خبيرك للعناية بالبشرة

الشكشوكه للفطار للاولاد الشطار (حمله صيفنا احلى مع مطبخ فتكات)

اللحمه المشوحه لا اسهل ولا اجمل (حمله صيفنا احلى مع مطبخ فتكات)

آيس كريم المانجو اللذيد ♥حمله صيفنا احلى مع مطبخ فتكات ♥

مكرونه بالباشميل ♥حمله صيفنا احلى مع مطبخ فتكات ♥

وتحمل عبء الفراشة ... محمود درويش

فندق للبكاء فقط فى كوكب اليابان

عشقتـ فهويت في بئر الظلام,,

حصريًا ..ما زال لأحلامنا الجميلة متسع .. "ق. ق.ج " بقلمي - ألفت سلام

ورشة اعداد الكاتبات "الدرس الثانى" تابعوا ياقمرات

وسام ألكسا للجميع وبكل سهوله

شاتوه الكريم كراميل ♥حمله صيفنا احلى مع مطبخ فتكات ♥

الارز بالبسله خفيف و طعمه جميل ♥حمله صيفنا احلى مع مطبخ فتكات ♥

بالصور الثقب الأزرق The Blue Hole أجمل الأماكن الطبيعية في دهب

طبقات الكنافه والمانجو والكريم شانتيه (حمله صيفنا احلى مع مطبخ فتكات)

مكرونه بالبشاميل ((حمله صفنا احلي مع مطبخ فتكات))

جوزك والاكل

شوزي شيك وكله انوثه وبكعب عالي مع البرنسيس

توست مختلف باللوان (( حمله صفنا احلي مع فتكات ))

11 مادة غذائية جديدة تجنب حفظها في الثلاجة

مشرفات القسم
مراقبات القسم
الفتوكات المتواجدات
الزائرات المتواجدات